Back
Previous product
Mor barn buket (dreng) DKK 325DKK 425 inkl. moms
Next product
Buket røde roser - en smukt romantisk buket med et dusin røde roser. Buket røde roser DKK 245DKK 345 inkl. moms

Verdens bedste mor

DKK 245DKK 345 inkl. moms

Ryd
Varenummer (SKU): Verdens_bedste_mor Varekategorier: , , , , , ,

Ofte købt sammen med

+Chokolade i hjerteæske - den perfekte gave til enhver anledning.
Pris for alle:   DKK 340
Beskrivelse

Beskrivelse

Verdens bedste mor skal selvfølgelig æres med en buket blomster. Ville du ikke give din mor et kæmpe smil på læben på mors dag? Så send hende denne flotte buket, bundet af vores dygtige florister, med årstidens yndige røde og hvide blomster. Alle buketter leveres med cellofan og kort uden merpris.

Verdens bedste mor

Mors dag er nok den mest oplagte dag at vise sin kærlighed. Det er svært at finde den helt rigtige gave, der udtrykker hvor meget din mor betyder for dig, men med en buket blomster kommer du et kæmpe skridt nærmere. Din mor fortjener selvfølgelig det bedste, fordi hun har ofret så meget for din skyld. Vælg mellem et bredt udvalg af klassiske og moderne blomster og buketter, der med sikkerhed vil fange din mors opmærksomhed og hjerte.

Levering

Bemærk, at vi leverer mandag – lørdag i tidsrummet 08.00-16.00. Du kan få leveret dine varer dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 23.59. Vi leverer ud til størstedelen af Sjælland. Tjek venligst vores oversigt over postnumre og byer for at se om vi leverer ud til din adresse.

Vores produkter

Du er også velkommen til at se vores udvalg af flotte blomster, pæne gavekurve samt udsøgt chokolade, lækker te og nuttede bamser til enhver anledning.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Verdens bedste mor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *