Buket røde roser

DKK 245DKK 345 inkl. moms

En smuk romantisk buket med et dusin røde roser. Upåklageligt fremlagt og klar til visning. Mens alle ved, at røde roser står for ægte kærlighed og lidenskab, betyder det også respekt og påskønnelse. Overrask dine kære med røde roser og fortæl dem, hvor meget du elsker og værdsætter dem.

Alle vores blomster og buketter pakkes i cellofan og leveres med kort uden merpris.

Ryd
Varenummer (SKU): Buket røde roser Varekategorier: , , , , , , Tags: ,

Ofte købt sammen med

Buket røde roser - en smukt romantisk buket med et dusin røde roser.+Chokolade i hjerteæske - den perfekte gave til enhver anledning.
Pris for alle:   DKK 340
Beskrivelse

Beskrivelse

Buket røde roser – en smuk romantisk buket med et dusin røde roser. Upåklageligt fremlagt og klar til visning. Mens alle ved, at røde roser står for ægte kærlighed og lidenskab, betyder det også respekt og påskønnelse. Overrask dine kære med røde roser og fortæl dem, hvor meget du elsker og værdsætter dem. Alle vores blomster og buketter pakkes i cellofan og leveres med kort uden merpris.

Buket røde roser

Røde roser er det traditionelle symbol for kærlighed og romantik, og en nobel måde at sige “Jeg elsker dig”, og har altid symboliseret skønhed og perfektion. En buket røde roser er den ideelle måde at udtrykke dine følelser i forbindelse med for eksempel Valentinsdag, en fødselsdag eller en anden anledning. Røde roser, der anvendes i en brudebuket, kan betyde ægteskabelig salighed eller gensidig respekt og beundring. Enkelte roser kan symbolisere renhed og romantisk kærlighed. Der er forskellige nuancer i betydningen af ​​røde roser afhængigt af antallet af blomster. En enkelt rose er en mere ren måde at sige “Jeg elsker dig”, og er især egnet til ung kærlighed eller et helt nyt forhold. To sammenflettede roser er et traditionelt symbol på et frieri. Seks roser kan formidle et ønske om kærlighed. Elleve roser er en måde at berolige din partner ved at vise, at din kærlighed er både sand og inderlig. Et dusin røde roser er det traditionelle symbol på sand kærlighed. Og hvis du modtager tretten røde roser, vil du blive omgæret af mystik – dette er symbolet på en hemmelig beundrer.

Historie

Den røde rose begyndte sin berømte symbolske historie i græsk og romersk kultur, hvor rosen var relateret til afrodite eller venus, kærlighedens gudinde. Senere i kristendommens tidlige tider blev det forbundet med jomfru Maria. Fra tidernes morgen og til dagen i dag står den urokkelig på førstepladsen som det ultimative symbol på lidenskabelig kærlighed.

Levering af buket røde roser

Bemærk, at vi leverer mandag – lørdag i tidsrummet 08.00-16.00. Du kan få leveret dine varer dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 23.59. Vi leverer ud til størstedelen af Sjælland. Tjek venligst vores oversigt over postnumre og byer for at se om vi leverer ud til din adresse.

Vores produkter

Du er også velkommen til at se vores udvalg af flotte blomster, pæne gavekurve samt udsøgt chokolade, lækker te og nuttede bamser til enhver anledning.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buket røde roser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *