Blå orkide

DKK 195 inkl. moms

Blå orkide – flot blå orkide i bøjle. En god plante der passer sig selv og kun ønsker vand i ny og næ. Er god til både at give som gave eller selvforkælelse. Vores blå orkide er også velegnet som pynt til opholdsstuer og spisestuer.

Varenummer (SKU): Blå orkide Varekategorier: , , , , , , ,

Ofte købt sammen med

+Premier Cru Chokolade 9 stk - Gaveæske med 9 stykker fyldte chokolader.
Pris for alle:   DKK 290
Beskrivelse

Beskrivelse

Blå orkide – flot blå orkide i bøjle. En god plante der passer sig selv og kun ønsker vand i ny og næ. Er god til både at give som gave eller selvforkælelse. Vores blå orkide er også velegnet som pynt til opholdsstuer og spisestuer. Send en uforglemmelig blomster hilsen til din kære.

Blå orkide

Orkidéer er kendt for de meget smukke blomster med en lang holdbarhed for visse slægter som f.eks. Phalaenopsis hybrid orkideer, der blomstrer løbende i flere måneder. De fleste orkidéer, der placeres ved vindueskarmen har brug for en høj luftfugtighed. De tåler ikke den konstante og høje varme fra radiatorer og tåler ligeledes ikke temperaturer under 15 grader i længere perioder. Mange orkide typer gror ikke i jorden. De gror primært på træer og andre planter. Derfor bør man ikke plante orkideer i almindelig jord, bortset fra enkelte danske orkideer.

Vanding: Orkidéen dyppes i koldt vand i et par minutter og det overflødige vand dryppes af. Gødes let med orkidegødning. Lys: Placeres et lyst og lunt sted. Undgå venligst direkte sol. Egnet til: Opholdsstuer og spisestuer

Levering af blomster og planter

Bemærk, at vi leverer mandag – lørdag i tidsrummet 08.00-16.00. Du kan få leveret dine varer dagen efter, hvis du bestiller inden kl. 23.59. Vi leverer ud til størstedelen af Sjælland. Tjek venligst vores oversigt over postnumre og byer for at se om vi leverer ud til din adresse.

Vores udvalg

Du er også velkommen til at se vores udvalg af flotte blomster, pæne gavekurve samt udsøgt chokolade, vingummier og nuttede bamser til enhver anledning.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blå orkide”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *