Om os

Om os

Om os kan vi sige, at SweetFlower er et nyt koncept, der kombinerer frisk frugt, elegante blomster og tillægsprodukter for at skabe en helt unik fejringsoplevelse. Hos SweetFlower er vores passion og lidenskab for blomster, frugt og tillægsprodukter rodfæstet i ideen om at fejre og dele vores kunders mest specielle øjeblikke med en gave, der skaber glæde og fornøjelse.

Vi arbejder på højtryk for at opretholde en høj kvalitetsstandard med udgangspunkt i mere end 15 års indgående kendskab til frugt og blomster branchen. Vi har konstant fokus på at imødekomme vores kunders behov med afsæt i følgende værdier.

Tillid

Vores relation til vores kunder bygger på høj tillid, hvilket giver sig udtryk i, at kunden altid kan regne med os på deres værdifulde dage.

Empati

Vi er eksperter i at sætte os ind i kundens behov, og bruger vores sans for detaljer, skønhed og kvalitet til at fremstille et produkt, der er skræddersyet til den konkrete anledning.

Kundeservice

Vi arbejder ud fra princippet om, at 1 utilfreds kunde er 1 utilfreds kunde for meget. Derfor gør vi vores bedste i forhold til at give en topklasse service og support, der lever op til vores kunders forventninger.

Uanset anledningen kan kunden altid regne med, at SweetFlower leverer en uforglemmelig oplevelse skabt af lækker frugt og smukke blomster.

Vores produkter

Du er velkommen til at se vores udvalg på vores webshop

Trustpilot

VORES KUNDER SIGER

HAR DU SPØRGSMÅL?

Benyt vores kontaktformular, hvis du står inde med et generelt spørgsmål eller bemærkning til en ordre